din komplette guide til Idrættens Hus

Idrættens Hus er et multifunktionelt idrætsanlæg beliggende i hjertet af København. Bygningen rummer faciliteter til en bred vifte af sportsgrene, såsom håndbold, badminton, bordtennis og meget mere. Idrættens Hus fungerer både som et sted for elitesport og breddesport, og tilbyder ikke blot træningsfaciliteter, men også konference- og mødelokaler. Anlægget er et centralt omdrejningspunkt for dansk idræt og et populært mødested for sportsudøvere, trænere og fans.

Unikke faciliteter for alle atleter

Idrættens Hus tilbyder et bredt udvalg af unikke faciliteter, der imødekommer behovene for atleter på alle niveauer. Udover de velkendte træningslokaler finder man også et veludstyret styrketræningscenter, et moderne svømmebassin og endda et dedikeret område til fysioterapi og restitution. Uanset om du er en eliteatlet eller motionist, vil du finde alt, hvad du har brug for under ét tag. Find alt du behøver at vide om Idrættens Hus her.

Topmoderne træningslokaler og udstyr

Idrættens Hus tilbyder topmoderne træningslokaler og udstyr, der giver de bedste rammer for at dyrke din sport. Faciliteterne er designet med fokus på funktionalitet og komfort, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din træning. Uanset om du er til gymnastikforeninger til passionerede gymnaster eller andre discipliner, finder du alt det nødvendige udstyr i vores veludstyrede træningscentre.

Ekspertise og vejledning til din sportsgren

Idrættens Hus tilbyder ekspertise og vejledning til udøvere af alle sportsgrene. Uanset om du dyrker fodbold, svømning, yoga eller noget helt andet, kan du få hjælp og rådgivning fra vores erfarne trænere og specialister. De kan give dig individuelle anbefalinger til træning, teknik, ernæring og restitution, så du kan optimere din præstation og undgå skader. Derudover kan du deltage i workshops og foredrag, hvor du kan lære af andre udøveres erfaringer og få indsigt i de nyeste trends inden for din sportsgren. Vores mål er at give dig de bedste forudsætninger for at nå dine mål og udvikle dig som atlet.

Muligheder for at dyrke din passion

Idrættens Hus byder på et bredt udvalg af muligheder for at dyrke din passion inden for sport og fysisk aktivitet. Uanset om du er til holdsport, individuelle discipliner eller mere afslappede aktiviteter, finder du noget, der passer til dine interesser og færdigheder. Faciliteterne omfatter blandt andet indendørs fodboldbaner, badmintonbaner, motionsrum med vægte og cardio-udstyr, samt en stor svømmehal. Der er også mulighed for at dyrke yoga, dans og kampsport i vores specialindrettede lokaler. Udenfor finder du desuden udendørs løbe- og cykelruter, der indbyder til frisk luft og motion i naturskønne omgivelser.

Sociale events og netværksmuligheder

Idrættens Hus er ikke blot et sted for fysisk aktivitet, men også et vibrant socialt centrum. Her finder du rige muligheder for at udvide dit netværk og knytte nye kontakter. Deltag i vores månedlige sociale events, hvor du kan møde ligesindede fra forskellige idrætsgrene og brancher. Nyd en drink i vores hyggelige lounge, eller deltag i vores fælles middage, hvor du kan udveksle erfaringer og idéer med andre medlemmer. Idrættens Hus er et sted, hvor du ikke blot dyrker din sport, men også kan opbygge værdifulde relationer.

Bæredygtig og miljøvenlig indretning

Idrættens Hus har lagt stor vægt på at skabe en bæredygtig og miljøvenlig indretning. Bygningen er opført med fokus på energieffektivitet og minimering af CO2-udledning. Tagflader og facader er beklædt med solceller, der producerer en stor del af husets energiforbrug. Derudover er der installeret avancerede ventilations- og klimaanlæg, der sikrer et sundt indeklima med minimal energianvendelse. Indretningen er desuden præget af genbrugsmaterialer og naturlige, lokale materialer, der bidrager til et lavt miljøaftryk. Samlet set er Idrættens Hus et forbillede for, hvordan idrætsanlæg kan opføres med respekt for miljøet og en bæredygtig fremtid.

Åbningstider og adgang til Idrættens Hus

Idrættens Hus er åbent for offentligheden mandag til fredag fra kl. 6.00 til kl. 22.00. I weekenden er huset åbent fra kl. 8.00 til kl. 18.00. Entrébilletter kan købes ved indgangen eller online på hjemmesiden. Billetter til særlige arrangementer kan også købes separat. Adgang til Idrættens Hus er gratis for børn under 12 år, når de ledsages af en voksen.

Priser og medlemskabsordninger

Idrættens Hus tilbyder forskellige medlemskabsordninger, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og budget. Et standardmedlemskab koster 99 kr. om måneden og giver dig adgang til alle faciliteterne i Idrættens Hus, herunder svømmehal, fitnesscenter og idrætshal. Hvis du ønsker at bruge faciliteterne oftere, kan du vælge et premium-medlemskab til 149 kr. om måneden, som også inkluderer adgang til vores eksklusive wellness-afdeling. Studerende og pensionister får 20% rabat på alle medlemskaber. Uanset hvilket medlemskab du vælger, får du adgang til et bredt udvalg af aktiviteter og mulighed for at dyrke din yndlingssport i Idrættens Hus.

Sådan finder du vej til Idrættens Hus

Idrættens Hus ligger i hjertet af København, tæt på Fælledparken. Du kan nemt komme dertil med offentlig transport. Tag linje 5A, 14 eller 150S bussen og stå af ved Idrættens Hus. Du kan også cykle eller gå, da Idrættens Hus ligger i gåafstand fra Nørreport Station. Hvis du kører i bil, er der parkeringsmuligheder i nærheden, men vi anbefaler at bruge den offentlige transport for at undgå trafikprop og parkerings-udfordringer.